1-قبل از راه افتادن سمت هیئت و مجالس عزاداری لیوان و قاشق شخصی برای خودمان و اطرافیانمان برداریم و در هنگام توزیع غذا و یا نوشیدنی از گرفتن لیوان و قاشق- چنگال یکبار مصرف خودداری کنیم.

2-برای اطرافیانمان توضیح بدهیم چرا این کار را میکنیم و آن ها را هم تشویق کنیم تا شب های بعدی با ما همراه بشوند.

3-اگر دست اندرکار هیئتی هستیم صاحبان امر را تشویق به استفاده از ظروف ماندگار به جای یکبارمصرف کنیم.مضرات سرو غذای داغ در ظروف فومی و پلاستیکی را توضیح دهیم.( مواد پلاستیکی موجود در ظروف یکبار  مصرف حاوی ترکیبات فنول است که هنگام تماس با مواد داغ (چای، آب داغ و غذاهای گرم و چرب ) کمی نرم شده و گاز دیوکسین آزاد می کنند و زمینه ایجاد سرطان را در مصرف کنندگان تشدید می کنند. همچنین استفاده از این ظروف سبب تاثیر مستقیم بر سیستم های عصبی، قلب و دستگاه گوارش و ایجاد عصبانیت و خستگی مفرط می شود. 

4-نذر ما به هیئت ها می تواند تقبل بخشی از هزینه ی خرید ظروفی باشد که کمتر به محیط زیست آسیب می زنند مثل ظروف ملامین،چینی،استیل و ....

5-برای شستن ظروف در هیئت ها داوطلب شویم تا بتوانیم بر مصرف آب هنگام شستشو نظارت داشته باشیم.